Αγαπητέ επισκέπτη,

Η εξάπλωση του κορωνοϊού (Covid-19) έχει ήδη επιφέρει μια σειρά μέτρων σε όλη τη χώρα, με αποκορύφωμα τον περιορισμό των μετακινήσεων από 23/3/2020. Μία από τις βασικές μας αρχές είναι η προσαρμοστικότητα στις συνθήκες της αγοράς. Προβληματιζόμαστε για τις αλλαγές στο περιβάλλον  καθημερινά αλλά πάντα με γνώμονα την δράση.

Εμείς τι θα κάνουμε για εσάς;

- Λάβαμε μέτρα πρόληψης για την προστασία των εργαζομένων και συνεργατών. (εργασία και από το σπίτι, υποχρεωτική χρήση ατομικής προστασίας, διαδικασίες αερισμού/καθαρισμού κ.α.).

- Μεριμνήσαμε για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων μας για όλη την σεζόν !

-Άμεσα  προμηθευτήκαμε μάσκες υφασμάτινες και επιπλέον επαρκή ποσότητα αντισηπτικού gel 1lt για όλους.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΛ-2221085080 ή στο www.agropolis.com.gr στο πεδίο επικοινωνία !https://el-gr.facebook.com/agropolis.com.gr

ΑΠΟ 23/3/2020 ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΛΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΔΩΝ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΣΕΙΣ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ!

 

 

 

 

 

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ:

To 2019 η εταιρεία μας μετά από 15ετή επιτυχή πορεία στο χώρο της και πάντα με γνώμονα την ποιότητα και άριστη εξυπηρέτηση, συνεχίζει με νέες επενδύσεις στην έδρα και τα φυτώρια της εταιρείας και ενισχύει τις υπάρχουσες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες και προμηθευτές στο αστικό πράσινο. 
Επιπλέον, η εταιρεία μας από το 2016 εφαρμόζει σύστημα ISO 9001 & 14001:2015  σε όλες τις δραστηριότητές της.
Tο 2017 & 2018 το υποδεχόμαστε με μία ακόμη συνεργασία με μία από τις κορυφέες εταιρείες αγροτικών και κηπουρικών μηχανημάτων, καθώς η εταιρεία μας είναι πλέον ένα μέλος των επίσημων αντιπροσώπων- συνεργάτης STIHL.
 
 
 
 
ΤΟΜΕΑΣ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ: 
Ανέκαθεν η εταιρεία μας αναλάμβανε τη μελέτη και την υλοποίηση φυτοτεχνικών σχεδίων. Το 2018 μετά από μελέτη και σχεδιασμό περιβάλοντα χώρου βιοκλιματικών κτιρίων, αποπεράτωσε έργο πρασίνου στον αστικό ιστό του Πειραιά με ένα μοναδικό κόσμημα πρασίνου το οποίο είναι πιστοποιημένο με LEED. Εδώ πρέπει να σταθούμε στην εμπιστοσύνη και τη συνεργασία της κατασκευάστριας εταιρείας CORE και τη διαχείριση- επίβλεψη του έργου από τη DIMAND SA.
 
 ppp1 agropolis
COPYRIGHT ΒΥ ΑΓΡΟΠΟΛΙΣ 2016 - WEBDESIGN BY ΑΒΟUTNET